Terug naar de homepage
NVN
  Algemeen ►
  Lid worden ►
  Nieuws
  Dealer nieuws ►
    NvdH
    Op verkenning bij
    Koidealers op reis
  VariĆ«teitenoverzicht ►
  NVN in de media
  Koilum
  Downloads ►
  Contactgegevens


Nieuw!

Welkom op onze dealer informatie pagina's. Hier kunt u de volgende rubrieken vinden:

Nieuws van de Handel: In deze nieuwsrubriek van de handel kunt u de laatste nieuwtjes van de handel lezen. Onder andere worden hier nieuwe producten voorgesteld, open dagen aangekondigd en nog veel meer. Deze rubriek staat ook al jaren in het magazine KOI en is exclusief beschikbaar voor onze adverteerders.

Op Verkenning bij: Hier kunt u overzichtelijk informatie inwinnen over een bepaalde dealer. Al onze adverteerders zullen hier aan u worden voorgesteld dmv een korte beschrijving in woord en beeld.

Koidealers op reis: Hier kunt u de verhalen lezen van Koidealers tijdens hun inkoopreizen naar Japan of elders. Alwaar zij voor u op zoek zijn naar de mooiste zwemmende juwelen


Bent u adverteerder en heeft u nieuws te melden of wordt uw zaak nog niet voorgesteld in een Op verkenning bij, of bent u op inkoopreis geweest? Neem dan contact op via nvdh@nvn-koi.nl en het wordt zsm geregeld. 

Bent u nog geen adverteerder neem dan contact met ons op via nvdh@nvn-koi.nl voor meer informatie omtrent adverteren in het magazine KOI,  dan kunt ook u kosteloos van de bijbehorende voordelen gebruik maken.

Bent u onderweg en wilt u graag weten of er in de buurt Koi dealers zitten. Of wilt u een tripje langs verschillende Koi Dealers plannen. Klik dan op onze Interactieve Koi kaart en alle Dealers van Nederland en Belgie kunt u in een handomdraai vinden.