Terug naar de homepage
Cursussen
  Intro
  Aanbod ►
    6. Waterkwaliteit
    7. Parasieten en behandelplan
    5. Microscopie praktijk
    3. Prev., controle en diagnose
    4. Jureren Algemeen
    2. Variëteitenherkenning
    Cursus Koi Fotografie
    Cursus koi kopen theorie
    Cursus koi kopen praktijk
    Cursus techniek
    Koi University 2020
  Inschrijven


Cursus koi kopen theorie

Een cursus voor het kopen van koi? Niet nodig! Veel mensen redeneren: “Ik weet toch zeker wel wat ik wil en wat ik wil uitgeven?” Uiteraard heeft u gelijk. We gaan er dan ook echt wel van uit dat u in staat bent om uw portemonnee te beheren.

Toch is het kopen van koi een gevaarlijk terrein! Een dure koi hoeft zeker niet ook een kwalitatieve hoogstaande koi te betekenen. Andersom kan een bescheiden geprijsde koi best eens uitgroeien tot de parel in uw kroon met levende juwelen!

Waar moet u op letten bij het kopen van koi? Is de naam van een kweker een garantie voor kwaliteit? Welke kweker moet ik dan hebben? Hoe weet u zeker dat u een goede prijs betaalt? Dat zijn bij elke variëteit toch weer andere zaken.

Elke variëteit heeft haar eigen valkuilen en attentiepunten. Door uw praktische kennis op dit terrein te vergroten kunt u in de toekomst flink wat geld besparen. Deelname aan deze cursus is een investering die zichzelf terugbetaalt.

De cursus is vernieuwd. Uw beoordelingsvermogen wordt meer op de proef gesteld. Er is nu ook meer sprake van interactie. Uiteindelijk leert u niet alleen van de docent maar ook van elkaar.

De cursus is praktisch van opzet en maakt de hobbyist een stuk wijzer. Een leerzame cursus die garant staat voor een boeiende en ontspannende zaterdag.

Bent u geïnteresseerd in bovenstaande cursus, schrijf u dan in via het inschrijfformulier.

Vanaf 2015 is deze cursus weer in het cursusprogramma opgenomen.

 
 
 
 
uit- / inklappen