Ook in 2021 geen Holland Koi Show in Kasteeltuinen Arcen

Het blijft onzeker rondom de Coronapandemie, ook in ons land. Zeker met betrekking tot grote publieksevenementen is momenteel nog niet duidelijk wat er mogelijk is de komende tijd. In goed overleg tussen het bestuur van de NVN, Kasteeltuinen Arcen en de gemeente Venlo is besloten dat een Koi-show in Kasteeltuinen Arcen in de gewenste vorm niet te organiseren is. Hierbij is zeer zeker ook de veiligheid van de inzet van de vele vrijwilligers in ogenschouw genomen. Bij sommigen is de veronderstelling dat het risico van de gemaakte kosten door de overheid zal worden gedragen. Dat is echter niet het geval bij de HKS in Arcen. We voldoen niet aan hiervoor gestelde criteria. Een goede voorbereiding neemt veel tijd in beslag. Ook het aanpassen van de vorm van het evenement in een doorstroomvariant i is bekeken maar lijkt ons niet haalbaar. Vandaar dat het besluit ook nu definitief genomen is. Wel zullen wij als NVN weer gaan bekijken om een Online koi show te organiseren. Deze show zal dan waarschijnlijk plaatsvinden in het zelfde tijdsbestek als de HKS zou hebben plaatsgevonden, dus in augustus. Maar hou hiervoor onze website en sociale media in de gaten.

Kasteeltuinen Arcen hoopt als doorstroomlocatie binnenkort open te mogen. De exacte datum is nog niet bekend. Openstelling zal gepaard gaan met coronamaatregelen en een beperkt aantal gasten per dag.

Korting op een bezoek aan Kasteeltuinen Arcen
Mocht u toch een bezoek willen brengen aan het park dan krijgt u als NVN lid korting. U bent als lid van de NVN goedkoper uit, maar belangrijker is dat u hiermee ook direct de vereniging steunt. Stichting het Limburgs Landschap, eigenaar van het park, geeft de vereniging namelijk per verkocht ticket een vergoeding.

Gun uzelf een leuke dag uit en steun uw vereniging!

U kunt als NVN lid een entreekaart kopen voor € 16,- in plaats van € 18,50 voor volwassenen. Kinderen t/m 17 jaar betalen de helft. In de zomermaanden juli en augustus mag bovendien bij elke betalende volwassenen één kind gratis naar binnen.

Reserveer uw tijdslot online
U dient ten alle tijden een tijdslot te reserveren om een bezoek te kunnen brengen. Kies in de ticketshop op de website van Kasteeltuinen Arcen voor ‘tijdslot kortingsactie’.
Vervolgens laat u uw NVN ledenpas plus e-ticket voor het tijdslot zien aan de entree van Kasteeltuinen Arcen en dan betaalt u het speciale tarief.
U koopt dus vooraf geen entreeticket in de webshop van Kasteeltuinen Arcen maar reserveert alleen een tijdslot per bezoek(er).

Kijk voor de actuele informatie over het park op www.kasteeltuinen.nl.

Deel dit bericht

Activiteit Binnenkort
days
hrs
mins
secs