Holland Koi Show 2023

Event details

  • vrijdag | 18 augustus 2023 to zondag | 20 augustus 2023
  • 10:00
  • Kasteeltuinen Arcen, Lingsforterweg 26, 5944 BE Arcen

Voor wie zich interesseert voor Koi en zich wil oriënteren op de hobby is de Holland Koi Show een uitgelezen gelegenheid om alles over de hobby te weten te komen.

Als eerste is er een tentoonstelling van Koi. Hieruit wordt door een internationale jury de beste ofwel de mooiste Koi gekozen. Het zijn stuk voor stuk voorbeelden van wat er in deze hobby mogelijk is. Oogverblindende vissen met een omvang die vrijwel iedereen versteld doet staan. Daarnaast zijn er tal van handelaren en informatiestands waar u uitgebreide informatie kunt krijgen over alles wat met de koihobby te maken heeft. Filters, voer, waterverbeteraars, medicijnen, pompen en wat al niet meer. Het leuke is natuurlijk ook dat er duizenden liefhebbers komen. Dat betekent dat u naar hartenlust kunt praten met iedereen over deze geweldige hobby.

De Holland Koi Show is qua omvang en aantallen bezoekers de grootste ter wereld. De show kent dan ook een grote internationale belangstelling en is als zodanig uniek in de wereld. Ook qua sfeer is deze show ongeëvenaard. Wilt u meer weten over dit fantastische evenement? Lees dan hier meer over deze door de NVN georganiseerde Holland Koi Show.

NU INSCHRIJVEN