De koi-hobby is zeer boeiend maar eerlijk gezegd niet zo eenvoudig

De vijveraanleg is bijvoorbeeld totaal anders dan van een natuurvijver. Er worden namelijk hoge eisen gesteld aan de filterinstallatie, een goede waterkwaliteit is van groot belang om gezonde Koi te houden. De Nishikigoi Vereniging Nederland streeft het welzijn van deze huisdieren na. Zij voorziet haar leden van alle informatie, die nodig is voor het succesvol bedrijven van de Koihobby.

Schitterend magazine
Zes maal per jaar ontvangt u ons full colour magazine KOI dat boordevol staat met interessant nieuws, tips voor de aanleg van uw vijver, de laatste filtertechnieken, Dokter Koi, vijver en handelaren bezoeken etcetera etcetera.

In binnen- en buitenland is het een begerenswaardig naslagwerk!

Verder organiseert de NVN overal in den lande bijeenkomsten. Dit zijn bijvoorbeeld interessante lezingen over allerlei aspecten van de koihobby. Maar ook open tuin dagen zodat men met eigen ogen kan zien hoe andere hobbyisten te werk gaan. Verder zijn er enkele keren per jaar Koi jureringsmiddagen waar u de opgedane kennis met betrekking tot showkoi in de praktijk kunt brengen en zelfs speciaal georganiseerde Koiveilingen waar leden vissen kunnen kopen door middel van het biedsysteem.

Koi Vijver Adviesdienst
Ook kunt u als lid een beroep doen op ons KVA team. Deze, door speciale scholing opgeleide, hobbyisten kunnen andere leden met raad en daad bijstaan bij vragen en problemen. Lees meer over de KVA.

Wilt u er ook bijhoren? Klik dan hier om lid te worden van de NVN

Deel dit bericht

Activiteit Binnenkort
Holland Koi Show 2024
days
hrs
mins
secs