Geachte potentiële adverteerder,

Hieronder vind u een link, waarmee u een advertentiecontract kunt downloaden.

Wanneer u dit volledig en juist invult en per post naar het adres stuurt dat op het contract staat, ontvangt u een factuur. Na betaling van de factuur wordt uw advertentie zo spoedig mogelijk in KOI magazine geplaatst. De advertentie zelf mailt u als drukklare PDF (minimaal 300 DPI) aan nvdh@nvn-koi.nl

Klik hier voor het advertentiecontract als PDF bestand.

Mocht het maximale aantal advertenties in KOI magazine zijn bereikt, dan wordt u op een wachtlijst geplaatst. Wanneer u eerst wilt weten of er nog plek is dan mailt u met verkoop@nvn-koi.nl

Waarom adverteren in KOI magazine?
Het kan bijna niet anders dan dat u als koispecialist, vijverbouwer, voerleverancier, importeur of groothandel reeds geruime tijd het lijfblad van Nishikigoi Vereniging Nederland kent! Mocht het zo zijn dat u ons lijfblad nog niet kent, leg dan deze uitnodiging tot adverteren even aan de kant en blader eens door ons magazine heen. U zult zich verbazen over de kwaliteit, de inhoud en het feit dat dit magazine een verenigingsblad is.

Misschien is het er tot op heden nog niet van gekomen, maar heeft u wel eens gedacht aan de potentiële uitbreiding van uw “handel”, welke een advertentie in dit full color 132 pagina’s tellende glossy magazine nu eenmaal met zich meebrengt. Via het magazine KOI bereikt u maar liefst 5.000 potentiële afnemers. Allen zijn lid van onze vereniging en zullen ongetwijfeld geïntgeresseerd zijn in uw expertise en/of producten.

Onze redactie bestaat uit een zeer divers gezelschap van koifanaten, op koi gebied gespecialiseerde techneuten en wetenschappelijk c.q. medisch geschoolde schrijvers. Met ons gevarieerde team van schrijvers weten wij elke uitgave meer dan 5.000 lezers te dankzij zeer uiteenlopende artikelen. Of het nu gaat om waterkwaliteit, geneeskunde, koibeoordeling, koishows, vijverbouw, koikwekers, techniek, reisverslagen of de Japanse cultuur, er is voor elk wat wils en op elk niveau verkrijgbaar. Dankzij deze zeer diverse inhoud binden wij al bijna 20 jaar duizenden lezers aan onze uitgaves.

U kunt in deze uitgaves uw bedrijf op zeer adequate wijze presenteren bij uw doelgroep. Als u onze KOI gelezen heeft, dan zult u begrijpen dat uw advertentie hierin eigenlijk niet mag ontbreken. Voor de onderstaande tarieven bieden wij u niet alleen een complete jaargang advertenties, maar ook de mogelijkheid om uw nieuwsberichten te plaatsen in de rubriek “Nieuws van de Handel” en/of op onze website in de dealerrubriek. Daarnaast krijgt u een plaatsje op onze interactieve koikaart met een link naar uw website.

Wij bieden u eigenlijk een kans die u niet kunt laten lopen!

Prijzen per volledige jaargang (6 uitgaves)

A6 kleur 92 x135 mm 850,00
A5 kleur 192 x135 mm 1.450,00
A5 kleur 92 x 275 mm 1.450,00
A4 kleur 210 x 297 mm 2.650,00
Omslag binnen 210 x 297 mm 3.150,00
Omslag achter 210 x 297 mm 3.600,00

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Op advertentiecontracten is het Nederlandse bedrijfsrecht van toepassing.

Mocht u nog vragen hebben inzake het adverteren in ons magazine KOI dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via email op verkoop@nvn-koi.nl.

Deel dit bericht

Activiteit Binnenkort
Holland Koi Show 2024
days
hrs
mins
secs