Lid worden van Nishikigoi Vereniging Nederland

Het lidmaatschap bedraagt € 49,00 per jaar.

De NVN brengt zes keer per jaar het meer dan 132 pagina’s dikke magazine KOI uit. Dit magazine kent een mooie professionele opmaak en bevat hoge kwaliteit artikelen en fotomateriaal. Onderwerpen die u kunt aantreffen zijn de activiteiten die de vereniging organiseert, techniek (vijverbouw, filters, zelfbouw etc.), waterkwaliteit, visziektes en preventie, voeding, jurering, ervaringen van leden, bezoeken aan bijzondere vijvers, nieuws van de handel, verslagen van (buitenlandse) shows, reizen enzovoort. Kortom, een grote hoeveelheid informatie waaraan u gegarandeerd vele uren leesplezier hebt en waarmee u in staat bent om succesvol de koihobby te bedrijven. Met ons magazine streven wij ernaar, om zowel de beginnende als de gevorderde hobbyist te voorzien van interessante en actuele informatie. Naast het Magazine kunt u als lid van de NVN gebruik maken van de vele activiteiten die de vereniging organiseert en tegen gereduceerd tarief deelnemen aan cursussen en reizen. Tot slot krijgt u een fikse korting op de toegang van onze jaarlijkse Holland Koi Show.

Voor alle duidelijkheid de prijzen op een rijtje:

  • Voor Nederland bedraagt het lidmaatschap € 49,00.  Voor gezinsleden € 5,00
  • Voor België bedraagt het lidmaatschap € 57,50. Voor gezinsleden € 5,00
  • Voor overige landen bedraagt het lidmaatschap € 65,00. Voor gezinsleden € 7,50
Voer uw IBAN in zonder spaties. LET OP! Geen bedrijfsrekeningnummer invullen we kunnen alleen vanaf particuliere rekeningnummers een incasso uitvoeren.
Te vinden op uw rekeningafschrift
Ik geef hierbij tot wederopzegging toestemming aan Nishikigoi Vereniging Nederland om de verschuldigde contributie per jaar via automatische incasso te innen.
Wij verzenden regelmatig nieuwsbrieven. Wanneer u kiest voor het ontvangen van de nieuwsbrief verstrekken wij enkele basis gegevens aan de dealers die deelnemen aan ons ledenvoordeel programma. Vergeet dus niet om uw email adres in te voeren.

* Als vereniging zonder winstoogmerk proberen wij de administratiekosten en overige kosten zoveel mogelijk te beperken. Om de kosten zo laag mogelijk te houden maken we alleen nog maar gebruik van automatische incasso’s. Buiten het jaarlijks verschuldigde lidmaatschapgeld zullen nimmer bedragen van uw rekening worden afgeschreven zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Als u het niet eens bent met een afschrijving, kunt u uw bank opdracht geven tot het terugdraaien van het geïncasseerde bedrag. Stopzetten van uw automatische incasso kan via de email. Opzeggen van uw lidmaatschap kan via een email naar de ledensecretaris.  De wettelijk geldende opzegtermijn is één maand voor einde looptijd abonnement. Eventuele verhogingen van lidmaatschapgelden in de toekomst worden op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering vastgesteld en besloten.

Deel dit bericht

Activiteit Binnenkort
Holland Koi Show 2024
days
hrs
mins
secs