Kent u ons Magazine "KOI" al? Het Magazine "KOI" komt zes maal per jaar uit en voorziet de leden van de Nishikigoi Vereniging Nederland al jaren van allerlei artikelen met betrekking tot Nishikigoi, de gekleurde karper. De artikelen in het 132(!) pagina's tellende, full color, magazine bieden voor elk wat wils. In het magazine vindt u alles op het gebied van vijverbouw, zelfbouw, reisverslagen, shows, variëteiten, kwekers, vijverbezoeken, ziektes, waterkwaliteit, vijverapparatuur, filtratie, aankondigingen van lezingen, koitrips, cursussen, prijswinnende koi. Kortom, teveel om op te noemen.

Wanneer u het blad al eens gezien hebt bij een bevriende hobbyist, dan weet u waar we het over hebben en staat niets u in de weg om lid te worden van onze vereniging.

Lid worden

Als u graag eens een blad wilt ontvangen, maar nog niet direct een lidmaatschap wilt afsluiten, of als u een extra blad wilt nabestellen*) als cadeau voor een kennis, vul dan onderstaand uw gegevens in:

Wij verzenden regelmatig nieuwsbrieven. Wanneer u kiest voor het ontvangen van de nieuwsbrief verstrekken wij enkele basis gegevens aan de dealers die deelnemen met ons ledenvoordeel programma. Vergeet dus niet om uw email adres in te voeren.

Maak € 9,75 per te ontvangen magazine dat u wilt bestellen over op:
Ø       IBAN: NL60 RABO 0170 5506 80 (BIC: RABONL2U) ten name van NVN te Bemmel.

Let op! Na ontvangst van uw mail wordt een blad maximaal één week gereserveerd in afwachting van uw betaling. Na ontvangst van de betaling wordt het blad (de bladen) aan u toegezonden.

*) Zolang de voorraad strekt.

Deel dit bericht

Activiteit Binnenkort
Holland Koi Show 2024
days
hrs
mins
secs