De Nishikigoi Vereniging Nederland is een vereniging die zoals vele verenigingen volledig afhankelijk is van vrijwilligers. Het bestuur bestaat uit vrijwilligers, de cursusleiders zijn vrijwilligers, de mensen van de KVA zijn vrijwilligers.
Ook bij de opbouw van de Young Holland Koi Show en de Holland Koi Show zijn we volledig afhankelijk van vrijwilligers.

Wat kun je als vrijwilliger verwachten van NVN?

Bijvoorbeeld, tijdens de Holland Koi Show, werkt u samen met een grote groep vrijwilligers. Allemaal fervente hobbyisten die hun hobby willen uit dragen. Tijdens de opbouwweek en tijdens de show, lunchen we en dineren we samen. Gedurende dag is er voldoende koffie, thee, fris en versnaperingen. Dit wordt dan ook weer volledig verzorgd, in de vrijwilligerstent, door onze vrijwilligers van de catering. We genieten van een uitgebreide barbecue op een van de showdagen en kletsen nog wat na.

Aangezien niet alle vrijwilligers in Arcen of omgeving wonen, zorgt de NVN voor een goede slaapplaats. Meestal op een bungalow park, waarbij u een keurig huis deelt met andere vrijwilligers. Maakt u geen gebruik van de aangeboden slaapplaats dan ontvangt u 10 euro vergoeding per dag en 30 euro voor de afbreekmaandag.

Op afbreekmaandag is het een goed gebruik, om samen met de overgebleven vrijwilligers, gaan te eten in een goed restaurant.

De vrijwilligers die 4 of meer dagen aanwezig zijn krijgen tevens hun lidmaatschap voor het betreffende jaar gratis.

Heeft u interesse of heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Schroom niet, er worden geen speciale gaven van u verwacht, meld u aan!

Vrijwilliger worden

Deel dit bericht

Activiteit Binnenkort
Holland Koi Show 2024
days
hrs
mins
secs