Leden met een ledenpas van Nishikigoi Vereniging Nederland ontvangen standaard een korting op de onderstaande producten. Daarnaast hebben we maandelijks exclusief voor leden een extra aanbieding!

De NVN ledenpas geeft bij een toenemend aantal dealers en online dealers korting op verschillende producten. De deelnemende dealers geven u een door hen vastgesteld percentage korting op vertoon van uw ledenpas.

 

NU LID WORDEN

Sommige dealers kiezen ervoor om u extra aanbiedingen te doen. Aanbiedingen speciaal voor NVN leden met gigantische kortingen. U verdient op deze manier uw lidmaatschap in korte termijn weer terug, sterker nog in veel gevallen verdient u op het lidmaatschap.

Ook kunt u online kopen bij een aantal dealers. Ook hier kunt u korting op producten verkrijgen. De dealer moet in deze situatie wel kunnen controleren of u echt lid van de NVN bent. De verstrekte kortingen zijn immers alleen voor NVN leden. Op uw verzoek , kunnen we uw lidnummer en naam aan de deelnemende dealers doen toekomen zodat u ook online optimaal kunt profiteren van uw lidmaatschap.

Deel dit bericht

Activiteit Binnenkort
Holland Koi Show 2024
days
hrs
mins
secs