Koi-Xperience – Koi houden algemeen

Event details

  • zaterdag | 23 april 2022
  • 13:00
  • Daruma Koi, Koppelingsweg 4, 6673 DT Andelst

Zoals al aangegeven in het blad, gaat de NVN de gratis lezingen weer oppakken. Bij dealers bij u in de buurt, mits deze adverteerder zijn in het magazine KOI, gaan we diverse lezingen verzorgen die gratis voor leden van de NVN toegankelijk zijn. Niet-leden betalen €2,50 entree.
Deze gratis lezingen en in de toekomst waarschijnlijk ook workshops op locatie gaan we doen onder de noemer van “Koi-Xperience”.

De eerste lezing die op het programma staat zal plaatsvinden op zaterdag 23 april om 13:00 uur bij Daruma Koi in Andelst.
Deze middag zal in het teken staan van Koi houden algemeen. Nu zult u zeggen: dat is wel heel breed. We willen hiermee aanduiden dat de lezing alle kanten op kan gaan. We hebben namelijk twee cracks op het gebied van informatie aangaande Koi bereid gevonden deze lezing te gaan leiden. Dirk Zwagemakers en Huub Meulendijks zullen de lezing gaan verzorgen en waar de lezing heen gaat qua onderwerpen, dat bepalen min of meer de bezoekers. Dus komen er vragen over visziekten, dan worden die behandelt. Of is er iemand die meer wil weten over wat men moet doen voor optimaal watermanagement, dan zal dat onderwerp ook worden aangesneden. Dus alle facetten van de Koi hobby kunnen worden aangesneden. Zelfs als u wat wilt weten over een bepaalde variëteit van Koi, dan kunt u dat vragen, want ZNA certified Judge Toën Feyen zal eveneens aanwezig zijn, mocht de lezing die kant op gaan.
Al met al dus een lezing die u niet mag missen.
Uiteraard zullen we deze middag ook een spetterende tombola organiseren, waarbij u mooie prijzen kunt winnen. Verder zal Daruma Koi speciaal voor deze lezing ook enkele superscherpe aanbiedingen hebben die alleen geldig zijn op deze dag. Dus reden te over om aanwezig te zijn.

U komt toch ook?