Terug naar de homepage
NVN
  Algemeen ►
  Lid worden ►
    Kennismaken met Magazine "KOI"
  Nieuws
  Dealer nieuws ►
  Vari√ęteitenoverzicht ►
  NVN in de media
  Koilum
  Downloads ►
  Contactgegevens


Lid worden van Nishikigoi Vereniging Nederland

Het lidmaatschap bedraagt € 49,00 per jaar bij afgifte van een incassomachtiging.

De N.V.N. brengt zes keer per jaar het meer dan 132 pagina's dikke magazine KOI uit. Dit magazine kent een mooie professionele opmaak en bevat hoge kwaliteit artikelen en fotomateriaal. Onderwerpen die u kunt aantreffen zijn de activiteiten die de vereniging organiseert, techniek (vijverbouw, filters, zelfbouw etc.), waterkwaliteit, visziektes en preventie, voeding, jurering, ervaringen van leden, bezoeken aan bijzondere vijvers, nieuws van de handel, verslagen van (buitenlandse) shows, reizen enzovoort. Kortom, een grote hoeveelheid informatie waaraan u gegarandeerd vele uren leesplezier hebt en waarmee u in staat bent om succesvol de koihobby te bedrijven. Met ons magazine streven wij ernaar, om zowel de beginnende als de gevorderde hobbyist te voorzien van interessante en actuele informatie. Naast het Magazine kunt u als lid van de N.V.N. gebruik maken van de vele activiteiten die de vereniging organiseert en tegen gereduceerd tarief deelnemen aan cursussen en reizen. Tot slot krijgt u een fikse korting op de toegang van onze jaarlijkse Holland Koi Show.

Voor alle duidelijkheid de prijzen op een rijtje:

  • Voor Nederland bedraagt het lidmaatschap € 49,00. (Bij geen incasso ‚ā¨ 55,00) Voor gezinsleden € 5,00
  • Voor België bedraagt het lidmaatschap € 57,50. Voor gezinsleden € 5,00
  • Voor overige landen bedraagt het lidmaatschap € 65,00. Voor gezinsleden € 7,50

Betreft:    
Achternaam:
Tussenvoegsel:
Voorletters:    
Straat:    
Huisnummer:
Toevoeging:
Postcode:    
Woonplaats:  
E-mailadres:
Geslacht:
Telefoon thuis:
Telefoon mobiel:
IBAN nummer: Voer uw IBAN in zonder spaties.
  LET OP! Geen bedrijfsrekeningnummer invullen we kunnen alleen vanaf particuliere rekeningnummers een incasso uitvoeren.
BIC nummer: Te vinden op uw rekeningafschrift
Automatische incasso:  
  Ik geef hierbij tot wederopzegging toestemming aan Nishikigoi Vereniging Nederland om de verschuldigde contributie per jaar via automatische incasso te innen.
Nieuwsbrief:  
Wij verzenden regelmatig nieuwsbrieven. Wanneer u kiest voor het ontvangen van de nieuwsbrief verstrekken wij enkele basis gegevens aan de dealers die deelnemen met ons ledenvoordeel programma. Vergeet dus niet om uw email adres in te voeren.

   
* Als vereniging zonder winstoogmerk proberen wij de administratiekosten zoveel mogelijk te beperken. 90% van onze nieuwe leden kiest gelukkig voor het gemak van automatische incasso en de daarmee gepaard gaande korting. Buiten het jaarlijks verschuldigde lidmaatschapgeld zullen nimmer bedragen van uw rekening worden afgeschreven zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Als u het niet eens bent met een afschrijving, kunt u uw bank opdracht geven tot het terugdraaien van het geïncasseerde bedrag. Stopzetten van uw automatische incasso kan schriftelijk of via de email. Opzeggen van uw lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk. De wettelijk geldende opzegtermijn is √©√©n maand voor einde looptijd abonnement. Eventuele verhogingen van lidmaatschapgelden in de toekomst zullen eerst schriftelijk aan u worden medegedeeld.
     
   
Door op verzenden te drukken meldt u zich aan als lid van de Nishikigoi Vereniging Nederland. Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen u veel plezier met ons magazine. Tevens hopen we u te mogen begroeten op onze activiteiten.