Terug naar de homepage
NVN
  Algemeen ►
    Waarom koi houden?
  Lid worden ►
  Nieuws
  Dealer nieuws ►
  VariĆ«teitenoverzicht ►
  NVN in de media
  Koilum
  Downloads ►
  Contactgegevens


Polen reis 2020

Wilt u in oktober 2020 met de N.V.N. mee naar Polen? Schrijf dan snel in!

Tekst en foto: Ruud Besems

Zoals de trouwe NVN leden al heel lang weten worden er al jarenlang ook in Polen topkoi gekweekt. Daar waar we vorige keren diverse mudponds leeghaalden en de showtoppers van Yoshikigoi selecteerden voor de Holland Koi Show gaan we dit keer mudponds afslepen en de reeds geselecteerde koi verder selecteren, onder het motto: "wie mag naar binnen en wie slaapt buiten?

In 2020 dus sinds lange tijd weer eens een “Koi trek goes Poland”. Dit betekent voor u als koiliefhebber en lid van onze vereniging dat ook u de kans heeft om mudponds te oogsten, uw droomkoi met blote handen te vangen.

Deze reisjes worden geen vakantiereisjes, u krijgt de kans om daadwerkelijk mee te werken op de koifarm. Heeft u altijd gedroomd van het oogsten van een mudpond? Schrijf dan snel in en wie weet bent u er bij! Omdat het aantal deelnemers beperkt is zullen we indien nodig de groep van ongeveer zestien deelnemers via loting samenstellen.

Dit koisnoepreisje kunnen wij in samenwerking met Yoshikigoi Koi Farm aanbieden voor een fractie van de prijs van een trip naar Japan.

U mag denken aan een volledig verzorgde reis van vier dagen voor een zo goed als “all in” prijs van € 300,00. “All in” betekent in dit geval dat u op eigen gelegenheid naar een centrale locatie komt. Er worden ook opstapplaatsen onderweg geregeld. Alle volgende kosten die na het parkeren gemaakt worden zijn inbegrepen; overnachtingen, transfers en verzorging op basis van VOL pension. Alleen de eventuele hapjes en drankjes onderweg zijn voor uw eigen rekening. 

De definitieve datum is ook bekend, we gaan van 1 tot en met 4 oktober. Bij deze reis geldt het principe vol is vol! We gebruiken de volgorde van inschrijving en er kunnen maximaal 14 personen mee. 

Uiteraard is het doorgaan van deze Polen trek afhankelijk van de op dat moment geldende corona richtlijnen. 

Wilt u mee?? Inschrijven kan via het onderstaande formulier. 

 


 

Ik ga mee naar Polen!
Deelnemer 1:          
Lid van de N.V.N. Ja Nee        
Lidnummer        
Voornaam:        
Achternaam: Tussenvoegsel:    
Straat: Huisnummer: Toevoeging:
Postcode: Woonplaats:
E-mailadres:        
Telefoon thuis: Telefoon mobiel:  
Deelnemer 2:          
Lid van de N.V.N. Ja Nee        
Lidnummer        
Voornaam        
Achternaam: Tussenvoegsel:    
Straat: Huisnummer: Toevoeging:
Postcode: Woonplaats:
E-mailadres:        
Telefoon thuis: Telefoon mobiel: